• 0988 70 00 30
  • Вашите любими продукти
    Няма нищо в любими...
   • https://www.anatomico.bg/
   • За нас

    ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕМ АНАТОМИКО

    "АНАТОМИКО", защото след като ни се доверите ще се чувствате удобно, комфортно и ергономично... !

    Ние не използваме думи с модерно, но и с неясно за потребителя послание при представяне на предлаганите от нас продукти! "ЕКО" е модерна дума с широко приложение,но ние не я използваме в нашата онлайн платформа, защото "ЕКО" в комбинация с кожа не е нищо друго, освен изкуствен синтетичен материал.

    Причината е само една и тя е с давност откакто човек облича себе си, заменяйки оскъдните растителни одежди с такива от животински произход. От най-древни времена та до днешни дни, обработените кожи от различни животински видове остават предпочитана за мнозина материя за изработка на различни части от облеклата ни. Това е така, защото естествената кожа като органичен материал заема формата на крака или тялото и е несравнимо сетивна и удобна при носене.

    С една дума....ЕСТЕСТВЕНАТА КОЖА е нашия етикет, зад който водени от дългогодишния ни опит и професионализъм ще откриете удобството, комфорта и нежния сетивен допир с природния материал, от който са изработени всички предлагани от нас продукти без изключения и компромисни условности....!