• 0988 70 00 30
  • Вашите любими продукти
    Няма нищо в любими...
   • https://www.anatomico.bg/
   • Срокове и доставка

    СРОКОВЕ И ДОСТАВКА

    Поръчките се приемат от www.anatomico.bg  24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. Подготовката за приготвяне и изпращане на Вашата поръчка отнема не повече от 2 работни дни. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начина на доставка и метода на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас  е-майл, ще получите потвърждение със същата информация.За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл. Може да извършите покупки на www.ledianatomic.bg  без да правите регистрация бързо и лесно, но нашия съвет е първо да се регистрирате, защото по този начин, влизйки във Вашия профил можете винаги да проследите състоянието на текущата, както и на предишни поръчки.

     Относно поръчките и доставките  за България e с  Наложен платеж (т.е заплащате стойноста на стоките и транспортните разходи при получаването) .

    -       За България цената за доставка е около 3.5-8 лв., като зависи от начина на доставка и избора на куриер. Доставките в България се извършват с паричен превод и "тест и преглед" преди плащането от http://www.speedy.bg , както и с паричен певод , преглед и тест преди плащането от http://www.econt.com/  .

    -       Всички поръчки на стойност над 100.00 лв. се изпращат за сметка на търговеца КОМФОРТ ШУС ЕНД СТАЙЛ ЕООД

     

    КОМФОРТ ШУС ЕНД СТАЙЛ ЕООД

    Красимир Даскалов

    ул.Екзарх Йосиф 7, 1000 София

    България

    www.anatomico.bg

    sales@anatomico.bg